Тези дни новината, че Лейди Гага се преместила при Брадли Купър и

...
Тези дни новината, че Лейди Гага се преместила при Брадли Купър и
Коментари Харесай

Лейди Гага и Брадли Купър заживели заедно?

Тези дни новината, че Лейди Гага се преместила при Брадли Купър и към този момент царувала в дома му, размествайки мебели и взимайки ограничения за по-широк дрешник, обиколи на всички места.
 
Твърденията от не доста сигурни американски и даже съветски издания са, че от към месец певицата живеела с актьора и даже се базират на източници, близки до звездите. Според тях Гага се заела с интериора на жилището и поръчала нова мебел.
 
Само преди месец съветският модел Ирина Шейк се изнесе от общия им дом с Брадли Купър след 4-годишна връзка. Като причина за раздялата незабавно беше посочена Лейди Гага, с която холувудската звезда в действителност показва химия на огромния екран, а и онлайн на последните Оскари. Преди това през февруари самата тя скапе годежа си със своя управител Кристиян Карино. Но това удостоверява единствено, че двамата са положителни артисти и че имат персонални проблеми, а не, че живеят дружно.

Всички тези изявления уеб сайтът www.gossipcop.com опроверга със следното: „ В реалност, Купър и Гага не са сантиментално включени. Лица, свързани с двете звезди, ни увериха, че те са просто близки другари. Надеждни издания като списание „ People ” и „ Entertainment Tonight ” също потвърдиха, че звездите имат близка връзка, само че не са двойка. Според тях дори за Купър срещите не са приоритет след раздялата и той „ е изцяло фокусиран върху кариерата и щерка си “.
 
Gossipcop.com твърди също, че постоянно се случва, когато става въпрос за връзката на Купър и Гага, таблоиди да основават подправени разкази, след което да ги отхвърлят и да излизат с нови.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР